Design-Build-Bethesda-Silver-SpringArchitect_Washington_D_C_AreaArchitect_Bethesda_Silver-SpringSeamless_Indoor_OutdoorComplete_From_Design_Construction

Bringing Together Sculpture, Landscape & Architecture

. . . To Fundamentally Enhance Your Relationship with Home & Garden

Family Room Completes a Small House

Family Room Addition

My client needed a comfortable place to congregate with friends and family — a place connected to her kitchen and the back yard. We made it happen with this 20 ft by 16 ft sunroom connected to the original home through a previously enclosed back porch.

Custom Shower Mosaic

Custom Shower Mosaic

A custom Shower Mosaic Is the Highlight of this bath along with other custom and unusual elements.

A Small Yard Now Big on Entertaining

The conversation area, fire pit, and views through the cable rails draws the family and visitors into the previously uninviting yard.

My client lamented that they rarely ventured in to the yard and only occasionally ate on the deck.   With judicial use of existing elements and few bold strokes, they now have spaces that they use and entertain in almost daily.

Making Room for Baby

Combined Family / Dining Room

My clients live in a 1930’s brick story and a-half cottage. The 2 bedrooms upstairs and small compartmentalized rooms on the first floor just weren’t working once they added their second child.

Urban Renovation

The small semi-detached home was opened up front to back

We opened up this 1930’s brick semi-detached home in Washington, DC. We turned the small cramped rooms into a light-filled, open-plan space that still retains intimacy and original details.

Bath Expansion In An Old House

This was an old 5ft x 7ft 1930’s bath. A previous remodel had enclosed an old sleeping porch. For this remodel, we changed the old window into a passageway and expanded the bath to include a large vanity, storage, and European-style wet room containing a shower and soaking tub.

Modern Kitchen & Laundry Remodel

Bright, Modern Kitchen

My client’s 30-year old kitchen and adjacent laundry room were tired and falling apart. They wanted an ultra modern kitchen but with a touch of warmth.